Friday, May 18, 2012

sumpah aku pening kepala dengan design baru blogger. lepas tu dah lah semua putih je memanjang. dari background, tulisan, sampailah semua gadjet yang ada dalam ni. kalau nak tukar pun, bagi lah ada colour-colour sikit. means yang meriah sikit lah. setakat kelabu tu belum cukup nak dikira berwarna kot. dengan mata aku pun dah kelabu dah ni. dulu ada jugak lah colour biru kat dashboard. Google, I nak colour-colour please..